27 yıl önce iş ve inşaat makineleri sektörüne yönelik olarak çıkardığı Makina Market dergisi ile yayıncılık sektörüne giriş yapan Apa Yayıncılık, 6 dergi ile sektördeki büyümesini sürdürüyor.
Abonelik Formu
Abonelik Formu

Doka Türkiye ,Yapı Fuarı 2024’te yerini aldı

Doka Türkiye, tek noktadan alışveriş avantajının yanı sıra en yeni ürün ve sistemlerini sergilemek üzere sektörün önemli fuarlarından biri olan, 17-20 Nisan 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek TurkeyBuild Fuarı’na katılım sağlayacak.

46. yılında 140’tan fazla ülke, 50.000 ziyaretçi ve 430 alıcıyı ağırlayan ve inşaat sektörünü bir araya getiren TurkeyBuild Fuarı,Türkiye, Balkanlar, Kuzey Afrika, Orta Doğu ve BDT’den katılımcıları ağırlayacak. Türk yapı fuarları arasında önemli yer edinen Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı YAPI – Turkeybuild İstanbul, yalıtım, yapı kimyasalları, cepheler, çatı kaplama, makine, donanım, otomasyon ve mühendislik dahil olmak üzere inşaatla ilgili bir çok ürün sergiliyor. 60’tan fazla ülkede 178’den fazla satış ve lojistik tesisi bulunan Doka, fuarda yerini alıyor.

Doka, inşaat sektöründe birçok faaliyet gerçekleştiriyor

İnşaat alanlarında yenilikçi çözümler ve hizmetler sağlayan Doka, yüksek performanslı bir tedarik ağına sahip.  Doka Türkiye Genel Müdürü Can Ali Güven: “YAPI- TurkeyBuild bizim için sadece sektör paydaşlarımızla etkileşim kurma fırsatı değil, aynı zamanda Doka’nın kendi ürün ve hizmetlerini geliştirmeye yönelik devam eden yatırımlarının sektörün daha sağlam bir geleceğe doğru ilerlemesine nasıl yardımcı olduğunu paylaşma şansıdır. Doka, tek noktadan hizmet veren çözümümüz sayesinde, Doka’nın faaliyet alanının herhangi bir projenin daha büyük bölümlerini kapsamasını sağlayan, müşterilerimiz için daha kusursuz bir deneyim anlamına gelen ve aşılması güç bir maliyet noktasında büyüyen bir ürün, hizmet ve portföy listesi sunmaktadır” dedi.

Total
0
Shares
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

ÖNCEKİ HABER

Terex arazi vinçlerinin yeni distribütörü TSM Global oldu

SONRAKİ HABER

İnşaat malzemesi sanayi üretimi ocak ayında yüzde 3,3 arttı

BENZER HABERLER