27 yıl önce iş ve inşaat makineleri sektörüne yönelik olarak çıkardığı Makina Market dergisi ile yayıncılık sektörüne giriş yapan Apa Yayıncılık, 6 dergi ile sektördeki büyümesini sürdürüyor.
Abonelik Formu
Abonelik Formu

Dekinsan Grup, Cezayir’in zorlu saha şartlarında Zoomlion’u tercih ediyor

İnşaat ve müteahhitlik alanlarında birçok farklı projeye imza atan Dekinsan Grup, çalışma faaliyetlerini büyük bir başarıyla sürdürüyor. Çalışmalarda Zoomlion iş makinelerini tercih ettiklerini ifade eden Dekinsan Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Fuat Taştan, “Zoomlion ile yaklaşık 10 yıldır çalışıyoruz. Makine grubunda, her türlü satış öncesi ve sonrası ihtiyaçlarımızın karşılanıyor olmasından dolayı Zoomlion ile yaklaşık 100 adetlik yeni bir anlaşma yaptık” dedi.

Dekinsan Grup projelerine ağırlıklı olarak Cezayir’de devam ederken, tarım sektöründe de faaliyetlerini yürütüyor. Yapmış oldukları çalışmalarda Zoomlion makineleri tercih eden firma, makine parkını da bu yönde geliştirmeyi sürdürüyor. 20.0000 adet sosyal konut, Cezayir’in en prestijli bölgesinde 1500 adet lüks konuttan oluşan rezidans ve alışveriş merkezi projesine başlayacaklarını vurgulayan Dekinsan Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Fuat Taştan, ayrıca 25.000 kişilik futbol stadyumu dahil Cezayir’in en büyük spor kompleksi olan inşaatın da başlayacağını belirtti.

Fuat TAŞTAN – Dekinsan Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su

“Cezayir devletine yaklaşık 100.000 konut teslim ettik”

Firmanın faaliyet alanları hakkında konuşan Fuat Taştan, “Dekinsan Grup dünyanın en iyi müteahhit firmalarının bulunduğu ENR listesinde ülkemizi uzun yıllardır üst sıralarda temsil ediyor. Firmamız Cezayir’de inşaat üzerine çalışarak, Cezayir devletine bu zamana kadar yaklaşık 100.000 konut teslim etti. Bununla beraber birçok kamu binası ve sosyal tesis binaları inşa ettik. Son yıllarda ise tarım sektörüne ağırlık verdik. Ayrıca Türkiye’de de AVM ve konut yatırımlarımız bulunuyor. Bunun yanında sigorta, nakliye, dış ticaret ve sağlık sektörü alanlarında da faaliyet gösteriyoruz” ifadelerini kullandı.

Dekinsan Grup makine parklarını Zoomlion ile genişletiyor

Makine parklarında Zoomlion tercih ettiklerini belirten Fuat Taştan, “Öncelikle parkımızda mevcut olan markaları tercih ediyoruz ve projelerimize göre alım yapıyoruz. Cezayir kolay bir bölge değil. Sistemi de çok farklı. Bu yüzden satış sonrası hizmetler, her yerde olduğu gibi burada da makinelerin performanslarıyla beraber tercihlerimizi etkileyen en önemli nedenler arasında. Tarım grubunda uzun süredir Zoomlion traktörlerini kullanarak, parkımıza dahil etmeye devam ediyoruz. İş makinesi tarafında ise Zoomlion ile yaklaşık 100 adetlik yeni bir anlaşma yaptık. Hemen hemen her ürün grubunun bulunduğu makine parkımızda; kamyonlu beton mikserleri, kamyonlu mobil beton pompaları, beton dağıtıcıları, sabit beton pompaları, ekskavatörler, dozerler, yükleyiciler, kule vinçler ve mobil vinçler bulunuyor” sözlerini kaydetti.

“Bu büyük anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı uğurlu olmasını dilerim”

Son olarak tüm ekibe teşekkürlerini ileten Dekinsan Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Fuat Taştan, “Başta kendi ekibim, Zoomlion Türkiye Genel Müdür’ü Abdukeyyum Abduwaki, firmamızla gece gündüz demeden ilgilenen Zoomlion Türkiye İç Anadolu Satış Müdür’ü Okan Gür ve Satış ve Pazarlama Yöneticisi Serkan Tolukan’a teşekkür etmek isterim. Bu çok zorlu operasyonları oldukça başarılı yönettiler. Ayrıca bu büyük anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı uğurlu olmasını dilerim” diyerek sözlerini noktaladı.

Total
0
Shares
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

ÖNCEKİ HABER

TMB Temsil Heyeti'nden Irak'a stratejik ziyaret

SONRAKİ HABER

Bauma 2025, iklim açısından nötr inşaata odaklanacak

BENZER HABERLER
Devamını Oku

TMB Temsil Heyeti’nden Irak’a stratejik ziyaret

TMB Başkanı M. Erdal Eren başkanlığındaki heyet, Bağdat’ta önemli görüşmeler gerçekleştirerek, Türk müteahhitlik firmalarının Irak’taki projeler için hazırlıklarını…