27 yıl önce iş ve inşaat makineleri sektörüne yönelik olarak çıkardığı Makina Market dergisi ile yayıncılık sektörüne giriş yapan Apa Yayıncılık, 6 dergi ile sektördeki büyümesini sürdürüyor.
Abonelik Formu
Abonelik Formu

BAE’de 272 milyon dolarlık lüks konut projesinin temeli atıldı

Birleşik Arap Emirlikleri’nin Ras Al-Hayme kentinde, 1 milyar AED (272 milyon ABD doları) değerindeki Manta Bay lüks konut projesinin temel atma töreni 19 Eylül’de gerçekleştirildi.

Ras Al-Khaimah’daki serbest mülkiyetli mülklerin ana geliştiricisi, Dubai merkezli Federal Engineering Consultants ve Abu Dabi merkezli Civil Power General Contracting (CPC) gibi paydaşların katıldığı etkinlikte, Manta Bay projesinin detayları paylaşıldı.

Dünyanın en yüksek çatı plajı

Federal Engineering Consultants kurucusu Dr. Walid Lutfy, “Manta Körfezi için mühendislik danışmanlığı şirketi olarak rolümüz, bu gelişmenin kalite ve inovasyon açısından öne çıkmasını sağlamaktır” dedi. Proje, Ras Al-Khaimah’ın Al Marjan Adası’nda stüdyodan iki yatak odalı birimlere kadar çeşitli seçenekler sunacak. 10 katlı yapı, geliştiricilerin “dünyanın en yüksek çatı plajı” olarak tanımladığı çatı plajı ile dikkat çekecek.

BAE’deki Manta Koyu’ndaki “dünyanın en yüksek plajının” görseli. (Görsel izniyle Major Developers)

Manta Bay, Ras Al-Khaimah’daki mülklerin ana geliştiricisi Marjan ve BAE merkezli Major Developers tarafından inşa ediliyor. Major Developers CEO’su Andrei Charapenak, “Ras Al-Khaimah’da Manta Bay’i başlatmak, lüks gayrimenkul sektöründe liderlik etme hedefimize uygun stratejik bir hamledir,” dedi ve “Bu proje, muazzam potansiyel barındıran bir pazarda dünya standartlarında yaşam deneyimleri yaratma taahhüdümüzü temsil ediyor” şeklinde konuştu.

Projenin 2026 yılının dördüncü çeyreğinde tamamlanması bekleniyor.

Total
0
Shares
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

ÖNCEKİ HABER

Caterpillar ve Trimble ortak girişimlerini genişletiyor

SONRAKİ HABER

Türk şirketi 77 İnşaat, Afganistan'daki enerji yatırımlarına bir yenisini ekledi

BENZER HABERLER
Devamını Oku

TMB Temsil Heyeti’nden Irak’a stratejik ziyaret

TMB Başkanı M. Erdal Eren başkanlığındaki heyet, Bağdat’ta önemli görüşmeler gerçekleştirerek, Türk müteahhitlik firmalarının Irak’taki projeler için hazırlıklarını…