27 yıl önce iş ve inşaat makineleri sektörüne yönelik olarak çıkardığı Makina Market dergisi ile yayıncılık sektörüne giriş yapan Apa Yayıncılık, 6 dergi ile sektördeki büyümesini sürdürüyor.
Abonelik Formu
Abonelik Formu

Develon DX20Z-7, ev ortamında cam panel montajı için kullanıldı

İnşaat alanlarında önemli tercihler arasında yer alan Devolon, bu kez DX20Z-7 mini ekskavatör modeliyle bir ev yenileme projesinde cam panel montajını gerçekleştirdi.

İki tonluk Develon DX20Z-7 mini ekskavatör yakın zamanda İspanya’nın Garrigàs şehrinde bulunan Ciment i Estructures Costa Brava tarafından satın alındı. Şirket, DX20Z-7 ile çok yönlü, güçlü, mini ekskavatör ihtiyacını bu model ile karşıladı. Develon DX20Z-7 mini ekskavatörün  bir çok alanda kullanılma özelliği oldukça dikkat çekerken, Yapılan çalışmada, mini ekskavatörle bir evin, cephelerine  ve iç mekanlarına çeşitli boylarda, ağırlıkları 320 ile 400 kg arasında değişen yaklaşık 26 adet cam takıldı. Ciment i Estructures Costa Brava Müdürü Ismael Cabrera  , Develon DX20Z-7 mini ekskavatör ile ev içinde yapılan çalışmadan oldukça memnun kaldıklarını söyledi.

Cam takma işlemi, tam not aldı

İki tonluk Develon DX20Z-7 mini ekskavatör yakın zamanda İspanya’nın Garrigàs şehrinde bulunan Ciment i Estructures Costa Brava tarafından satın alındı. Şirketin, yeni üyesi Develon DX20Z-7 her alanda kullanışlı olmasıyla kısa sürede gözde makineler arasında yerini aldı.

Develon DX20Z-7 mini ekskavatör, bu kez farklı bir rolle karşımıza çıktı, evde bir dizi görevi başarıyla yerine getiren, Develon DX20Z-7 mini ekskavatörle, bu kez bir  evin cephelerine ve iç kısımlarına farklı ebatlarda cam takıldı.

320 ile 400 kg arasındaki ağırlıkta 26 adete yakın cam takma işlemi, kullanıcılardan tam not aldı. Develon DX20Z-7 mini ekskavatörünün ev içinde yapılan çalışmada bir diğer dikkat çeken özelliği ise dar merdivenlerden aşağı inerken serbestçe hareket edebilmesi oldu. 

Develon DX20Z-7 mini ekskavatör, kapalı alanlarda ideal çözüm sunuyor

Ciment i Estructures Costa Brava Müdürü Ismael Cabrera  Develon DX20Z-7 mini hakkında memnuniyetini dile getirdi.

“Develon DX20Z-7 mini ekskavatör, küçük ve kapalı alanlarda çalışmak için ideal çözüm olan sıfır kuyruk salınımı tasarımıyla birleşen yüksek performans ve kompakt yapısıyla öne çıkıyor.”dedi.

Hareket kolaylığı sağlayan özellikleriyle ön plana çıkıyor

Makinenin özellikleri arasında geri çekilebilir alt takımı dikkat çekiyor. 950 mm genişliğe kadar tamamen geri çekildiğinde makinenin dar alanlardan geçmesi kolaylaşıyor. 1360 mm genişliğe kadar tamamen uzatıldığında ekskavatöre optimum denge sağlıyor. Alt takım, kontrol panelinde bulunan bir anahtar kullanılarak kolayca uzatılabiliyor ve geri çekilebiliyor.


Operatör konforu destekleniyor

Optimum ergonomiye sahip olan Develon  DX20Z-7  geniş ayak alanı, ergonomik pedalları ve tüm kontrollere kolay erişim sağlıyor.




Total
0
Shares
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

ÖNCEKİ HABER

Liebherr mobil inşaat vinç yelpazesine MK 120-5.1’i ekliyor

SONRAKİ HABER

Rönesans Holding, Ballast Nedam ile sürdürülebilir geleceği şekillendiriyor

BENZER HABERLER
Devamını Oku

TMB Temsil Heyeti’nden Irak’a stratejik ziyaret

TMB Başkanı M. Erdal Eren başkanlığındaki heyet, Bağdat’ta önemli görüşmeler gerçekleştirerek, Türk müteahhitlik firmalarının Irak’taki projeler için hazırlıklarını…