27 yıl önce iş ve inşaat makineleri sektörüne yönelik olarak çıkardığı Makina Market dergisi ile yayıncılık sektörüne giriş yapan Apa Yayıncılık, 6 dergi ile sektördeki büyümesini sürdürüyor.
Abonelik Formu
Abonelik Formu

Liebherr mobil inşaat vinç yelpazesine MK 120-5.1’i ekliyor

Liebherr’in mobil inşaat vinci serisine en son eklediği ürün MK 120-5.1; kompakt boyut, maksimum güç, 52 metre yarıçap, 2.100 kilogram jib başlığı kaldırma kapasitesi, çevik beş aks, yeni ekran ve isteğe bağlı daha küçük yük kancasına sahip.

Yeni MK 120-5.1 etkileyici bir performans sunuyor. Vinç, Liebherr’in mevcut MK portföyünün genişlemesini temsil ederken, MK 88-4.1 ile MK 140-5.1 arasındaki boşluğu kapatıyor. Çevikliği sayesinde, küçük dönüş çapı ile dar sokaklar ve kavşaklar üzerinden şantiyeye erişimi kolaylaştırıyor.

“Filomuz için tam doğru vinç”

İlk müşteriler, Liebherr’in mobil inşaat vinçleri serisinin yeni ürünü için övgü dolu sözlerde bulunuyor. İsviçre İnşaat Şirketi Zaugg AG Rohrbach Genel Müdürü Stephan Zaugg, “MK 120-5.1 filomuz için tam doğru vinç. Bom uzunluğu ve kaldırma kapasitesi sayesinde müşterilerimizin inşaat sahaları için ideal hale geliyor. Yeni MK’yi satın alan ilk müşteri olmaktan heyecan duyuyoruz. Güvenilirlik, müşteri hizmetleri ve Liebherr’in mobil inşaat vinçlerinin harika itibarı, satın alma işlemimizde belirleyici faktörler oldu” diyerek memnuniyetlerini dile getiriyor.

Son teknoloji ekran sunuluyor

MK 120-5.1 müştereilerine TC-OS (Tower Crane Operating System) ekranını sunuyor. Kullanıcı arayüzü, vinç operatörüne kullanım kolaylığı ve esnek özelleştirme sağlıyor. 12 inç dokunmatik ekranı bölünerek, tam ekran modunda kullanılabiliyor. Bu, sayede çeşitli bilgiler farklı ekran alanlarında görüntülenebiliyor. Ekranın 2025 yılı sonuna kadar tüm mobil inşaat vinçlerindeki mevcut sürümün yerini alması planlanıyor.

Optimum yük konumlandırması için daha küçük yük kancası ile sipariş edilebiliyor

MK 120-5.1, isteğe bağlı olarak daha küçük bir yük kancası ile sipariş edilebiliyor. Bu versiyon, iskelelerin bulunduğu ve yükün bina ile iskele arasında taşınması gereken binalara sahip şantiyelerde kolaylık sağlıyor. Küçük yük kancası, büyük muadiliyle aynı kaldırma kapasitesini kaldırabiliyor ve yakında tüm Liebherr mobil inşaat vinçleri için kullanılabilir olması planlanıyor.

Total
0
Shares
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

ÖNCEKİ HABER

HS2 projesi için yeni planlar yapılıyor

SONRAKİ HABER

Develon DX20Z-7, ev ortamında cam panel montajı için kullanıldı

BENZER HABERLER
Devamını Oku

TMB Temsil Heyeti’nden Irak’a stratejik ziyaret

TMB Başkanı M. Erdal Eren başkanlığındaki heyet, Bağdat’ta önemli görüşmeler gerçekleştirerek, Türk müteahhitlik firmalarının Irak’taki projeler için hazırlıklarını…