27 yıl önce iş ve inşaat makineleri sektörüne yönelik olarak çıkardığı Makina Market dergisi ile yayıncılık sektörüne giriş yapan Apa Yayıncılık, 6 dergi ile sektördeki büyümesini sürdürüyor.
Abonelik Formu
Abonelik Formu

Volvo CE’nin Arvika’daki yeni elektrikli tekerlekli yükleyici tesisine kraliyet onayı veriliyor

Volvo İş Makineleri (Volvo CE), orta ve büyük elektrikli tekerlekli yükleyicilerin montajında ​​kullanılacak yeni binasının açılışını gerçekleştirdi.

İsveç’in Arvika kentindeki tesiste yer alan 1.500 m²’lik bina, 6.3 milyon ABD dolarına mal oldu. Bu maliyet tesisin mevcut fabrikasının içindeki alanları, elektrikli tekerlekli yükleyicilerin üretimi için boşaltmasına olanak tanıyor.

Volvo L110 İsveç kraliyet ailesi üyesi Prens Carl Philip tarafından test edildi

Üretim sürecinin son aşaması için tekerlekli yükleyicilerin geleceği ve ziyaretçilerin montaj hattından yeni çıkan son makineleri test edebileceği bir son akış tesisi olarak tasarlanan binayı, İsveç kraliyet ailesi üyesi Prens Carl Philip, yeni tesisleri gezerek, burada üretilen tekerlekli yükleyicilerden biri olan Volvo L110’u test etti.

Prens Carl Philip – Prenses Sofia – Mikael Liljestrand – Melker Jernberg – Maria Andrén – Värmland Valisi Georg Andrén

Arvika şirket içi iklim ayak izini 350 ton CO2 oranında azaltmaya yönelik adımlar atıyor

Volvo CE, 2040 yılına kadar tamamen fosil yakıtlardan arınmayı ve 2030 yılına kadar elektrikli araç satışlarının %35’ini gerçekleştirmeyi hedeflediğini açıkladı. Volvo CE Başkanı Melker Jernberg “Bu yeni tesis, sürdürülebilir çözümler üzerine kurulu bir gelecek için bir ilham kaynağı. Sadece Arvika’da değil, dünya çapında, elektrifikasyona doğru bir dönüşümü destekleyen büyük ölçekli yatırımlarla endüstri değişiminin ön saflarında olmaktan gurur duyuyoruz. Birlikte, fosil yakıtsız makinelere doğru yaklaşıyoruz” dedi. Volvo CE, Arvika’nın son yıllarda çeşitli emisyon azaltma çalışmalarıyla şirket içi iklim ayak izini 350 ton CO2 oranında azaltmaya yönelik adımlar attığını söylüyor.

Total
0
Shares
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

ÖNCEKİ HABER

İnşaat malzemesi sanayi üretimi yüzde 13,8 azaldı

SONRAKİ HABER

Avrupa inşaat sektöründe durgunluk devam ediyor

BENZER HABERLER
Devamını Oku

TMB Temsil Heyeti’nden Irak’a stratejik ziyaret

TMB Başkanı M. Erdal Eren başkanlığındaki heyet, Bağdat’ta önemli görüşmeler gerçekleştirerek, Türk müteahhitlik firmalarının Irak’taki projeler için hazırlıklarını…