27 yıl önce iş ve inşaat makineleri sektörüne yönelik olarak çıkardığı Makina Market dergisi ile yayıncılık sektörüne giriş yapan Apa Yayıncılık, 6 dergi ile sektördeki büyümesini sürdürüyor.
Abonelik Formu
Abonelik Formu

Sany, Avrupa’da ilk orta boy elektrikli ekskavatörü piyasaya sürdü

Sany Group, Çin dışında pazarlanacak ilk orta boy elektrikli ekskavatörünü piyasaya sürdü. Özellikle Avrupa inşaat sektörü müteahhitlerine yönelik olarak tasarlanan “tamamen elektrikli bir makine” olarak tanımlanan yeni SY215E özellikleriyle dikkatleri çekti. 23,3 ton çalışma ağırlığına sahip olan bu makine 9.600 mm maksimum kazma yüksekliği ve 6.255 mm maksimum kazma derinliği sunuyor.

Elektrikli modelde, beş ila yedi yıllık kullanım ömrüne sahip olmasıyla birlikte 422 kWh’lik bir batarya yer alıyor. Sany, bu bataryanın “geleneksel ekskavatörlere kıyasla yılda yaklaşık 21.560 avro tasarruf sağladığını” iddia ediyor. Üreticiye göre, çift tabancalı hızlı şarj sistemi sayesinde pil sadece 70 dakikada tamamen şarj edilebiliyor. ST215E’nin diğer önemli özellikleri arasında büyük bir HD dokunmatik ekrana sahip OEM’in yeni C12 operatör kabini de yer alıyor.

Hollanda’daki DNL Machine & Equipment işbirliğiyle düzenlenen etkinlik dikkat çekti

Teknolojik açıdan bakıldığında makine, kolay kullanım için “akıllı arıza kendi kendine teşhisi” ve çevrimiçi işletim sistemi yükseltmeleri sunuyor. 600 mm, 700 mm, 800 mm ve 900 mm paletli yeni ekskavatörün tanıtımı, Hollanda’daki yerel bayi DNL Machine & Equipment işbirliğiyle düzenlenen özel bir etkinlikte gerçekleştirildi. Etkinliğe yaklaşık 250 müşteri katılırken, Leica Almanya ekibi de dahil olmak üzere makinenin ondan fazla bileşen tedarikçisi de etkinliğe katıldı.

Total
0
Shares
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

ÖNCEKİ HABER

Çimsa, çevreye duyarlı düşük karbonlu çimentolarını tanıtıyor

SONRAKİ HABER

TMB Başkanı M. Erdal Eren: “Türk müteahhitlerin hedefi dünyayı inşa etmek”

BENZER HABERLER
Devamını Oku

TMB Temsil Heyeti’nden Irak’a stratejik ziyaret

TMB Başkanı M. Erdal Eren başkanlığındaki heyet, Bağdat’ta önemli görüşmeler gerçekleştirerek, Türk müteahhitlik firmalarının Irak’taki projeler için hazırlıklarını…