27 yıl önce iş ve inşaat makineleri sektörüne yönelik olarak çıkardığı Makina Market dergisi ile yayıncılık sektörüne giriş yapan Apa Yayıncılık, 6 dergi ile sektördeki büyümesini sürdürüyor.
Abonelik Formu
Abonelik Formu

CASE, sektörün ilk elektrikli kazıcı yükleyicisini piyasaya sürüyor

CASE Construction Equipment, sektörün ilk elektrikli kazıcı yükleyicisi olan 580EV’nin ticari olarak piyasaya sürülmesiyle birlikte belediye ve kamu hizmeti ekipleri, kentsel inşaat ve diğer inşaat yüklenicileri için EV makine serisini genişletti. CASE EV kazıcı yükleyicisinin yanında iki yeni EV iş makinesi de ticari olarak piyasaya sürülecek.

CASE’in yeni nesil EV ekipmanları, şehir merkezlerinde veya gürültü ve emisyonun minimumda tutulması gereken çalışma alanlarında talepleri, sıfır emisyonlu şekilde karşılıyor. Genişletilmiş CASE EV, daha düşük yakıt maliyetleri ve daha az bakım gibi avantajlar sunarken dizel muadillerinin performansına ve gücüne de uyum sağlıyor.  CASE İnşaat Ekipmanları Kuzey Amerika Başkan Yardımcısı Terry Dolan, “580EV elektrikli kazıcı yükleyici ile, sektörde önemli bir aşamaya geldik. Müşterilerimizin şantiyede talepleri karşılamaya ve sürdürülebilirlik kriterlerine öncelik veren projelerde daha fazla sözleşme kazanmalarına yardımcı olmak için özel olarak üretilmiş bir EV olarak tasarladık” dedi.

CASE 580EV elektrikli kazıcı yükleyici, özellikleri ile müşterileri memnun ediyor

Yeni CASE 580EV elektrikli kazıcı yükleyici, dizel muadili ile aynı boyut yükleme ve kazma özelliklerini taşıyor. Dört tekerlekten çekişli, 97 beygir gücündeki CASE 580SN dizel modeliyle aynı koparma kuvvetlerini sağlıyor. Bu yeni üretim ünitesiyle CASE, müşteri geri bildirimlerini dikkate alarak, yaygın olarak kullanılan 580SN ile karşılaştırılabilir özelliklere sahip bir makineyi elektriklendirmek için, termal yönetimden operatör kontrollerine kadar birçok şeyi optimize etti. Yeni model ayrıca; 8 inç renkli ekran, klima, ön panel ekranı ve ayarlanabilir dört köşeli, çok renkli LED flaş ışıkları gibi yeni özelliklere sahip. Kabin içinde; enerji tasarruflu ısıtma ve klima, 8 inç dokunmatik ekran, özelleştirilebilir çalışma modu/hassasiyet ayarları, düğmeli başlatma ve operatör güvenlik kodları gibi farklı özelliklerle de diğer makinelerde olduğu gibi operatör odaklı yaklaşımı benimsiyor. Çok renkli, dört köşeli flaş ışıkları da operatörlerin güvenli bir şekilde çalışmasını ve düzenleyici gereklilikleri karşılamasını sağlarken; ayarlanabilir renkler, flaş desenleri ve flaşlara ihtiyaç duyulmayan düşük ışık koşulları için “her zaman açık” özelliği bulunuyor.

Total
0
Shares
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

ÖNCEKİ HABER

Doğadan ilham alan 390 milyon dolarlık Aramco Stadyumu'nun tasarımları tanıtıldı

SONRAKİ HABER

ABD'nin tarihi köprüsünün yerini alacak 2,3 milyar dolarlık proje ilerliyor

BENZER HABERLER
Devamını Oku

TMB Temsil Heyeti’nden Irak’a stratejik ziyaret

TMB Başkanı M. Erdal Eren başkanlığındaki heyet, Bağdat’ta önemli görüşmeler gerçekleştirerek, Türk müteahhitlik firmalarının Irak’taki projeler için hazırlıklarını…