27 yıl önce iş ve inşaat makineleri sektörüne yönelik olarak çıkardığı Makina Market dergisi ile yayıncılık sektörüne giriş yapan Apa Yayıncılık, 6 dergi ile sektördeki büyümesini sürdürüyor.
Abonelik Formu
Abonelik Formu

Arsenal, Emirates Stadyumu’nu yenilemeyi planlıyor

İngiltere Premier Lig’de yer alan Arsenal’in ABD’li milyarder sahipleri Kroenke ailesi Emirates Stadyumu’nda yenileme çalışmaları için görüşmelerin başladığını duyurdu.

2018 yılında Kuzey Londra merkezli Arsenal’in tam kontrolünü alan Stan Kroenke’nin oğlu ve kulübün eş başkanı Josh Kroenke, bir televizyon kanalına yaptığı açıklamada, “Derinlemesine planlar hakkında konuşmak için henüz erken, ancak stadyumun yenilenmesi için iç görüşmeler başlıyor. Yenilemenin kolay olmayacağını bilsek te olanakların iyileştirilmesi için çalışmalara başlıyoruz” dedi.

Tesisin bir kısmı yenilendi

Kulüp, 2006 yılında Highbury’den Emirates’e taşındığından beri genel merkezindeki tesislerin bir kısmını yeniledi; çatıyı onardı ve sahanın içindeki dev ekranları değiştirdi. Ancak taraftarlar, özellikle biletlere olan büyük talep nedeniyle Emirates’in 60.000 kişilik kapasitesinin ötesine genişletilmesi gibi daha fazla iyileştirme yapılmasını bekliyor.

Kroenke ailesinin birçok spor kulübünün sahibi

Kroenke ailesi ayrıca Amerikan futbol takımı Los Angeles Rams, ABD basketbol takımı Denver Nuggets, ABD buz hokeyi takımı Colorado Avalanche, ABD futbol takımı Colorado Rapids, ABD lacrosse takımı Colorado Mammoth, ABD e-spor takımı Los Angeles Gladiators ve Call of Duty takımı Los Angeles Guerillas’ın da sahibidir.

Total
0
Shares
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

ÖNCEKİ HABER

Dedem Zemin, Liebherr LB 45 ile 5 bini aşkın fore kazık uygulaması yapıyor

SONRAKİ HABER

Trimble, ikinci çeyrekte inşaat alanında rekor gelir artışı bildirdi

BENZER HABERLER
Devamını Oku

TMB Temsil Heyeti’nden Irak’a stratejik ziyaret

TMB Başkanı M. Erdal Eren başkanlığındaki heyet, Bağdat’ta önemli görüşmeler gerçekleştirerek, Türk müteahhitlik firmalarının Irak’taki projeler için hazırlıklarını…