27 yıl önce iş ve inşaat makineleri sektörüne yönelik olarak çıkardığı Makina Market dergisi ile yayıncılık sektörüne giriş yapan Apa Yayıncılık, 6 dergi ile sektördeki büyümesini sürdürüyor.
Abonelik Formu
Abonelik Formu

Bnb İnşaat, makine tercihini 35 yıldır ENKA Pazarlama’dan yana kullanıyor

Zonguldak merkezli faaliyetlerini sürdüren Bnb İnşaat, üstlendiği; yol, altyapı ve baraj projelerini kapsayan taahhütlük işleriyle Batı Karadeniz’de önemli projeler üstleniyor. Projeleri, zamanında teslim etmek için makine parkının ve satış sonrası servis hizmetlerinin önemli olduğunu belirten Bnb İnşaat Kurucusu Berhem Baykara, bu doğrultuda 35 yıldır ENKA Pazarlama ile çözüm ortaklıklarının devam ettiğini ifade ediyor.

Batı Karadeniz Bölgesi’nde yol, baraj, gölet ve dere ıslahını kapsayan taahhütlük işlerini gerçekleştiren Bnb İnşaat Mad. San. ve Tic. A.Ş. geniş makine parkıyla dikkat çekiyor. Firma merkezlerinin Zonguldak’ın Devrek ilçesinde yer aldığını ve 1983 yılından bu yana çalışmalarını ara vermeden sürdürdüklerini kaydeden Bnb İnşaat Mad. San. ve Tic. A.Ş. Kurucusu Berhem Baykara, iş makinesi satın alma tercihini ise 35 yıldır ENKA Pazarlama’dan yana kullandıklarını ifade ediyor.

Bnb İnşaat, kurulduğu yıldan bu yana birçok farklı projede yer alıyor

“Bnb İnşaat Mad. San. ve Tic. A.Ş. olarak 40 yılı aşan bir süredir birçok farklı proje gerçekleştirdik. Batı Karadeniz Bölgesi’nde Karabük, Bartın, Kastamonu ve Zonguldak illerinde faaliyetlerimize devam ediyoruz” sözleriyle bölgenin önemli firmalarından biri olduklarını belirten Bnb İnşaat Kurucusu Berhem Baykara, sözlerine, gerçekleştirdikleri projeleri anlatarak devam etti: “Özel sektör ve KGM, DSİ gibi devlet kurumlarından; yol, altyapı, baraj, gölet, dere ıslahını kapsayan işlerin yapımını üstleniyoruz. 1983 yılından bu yana birçok farklı projede yer alsak da yapımını gerçekleştirdiğimiz bu projelerden: Karabük-Safranbolu İçmesuyu ve İshale Hattı, (Karabük – 4. Bölge Hd. Yolu) Ayr. – Mengen Yolu KM:0+000-5+031 (Eskipazar Çevre Yolu) Arası Yol İşi, Karabük Yenice Yolu Muhtelif KM’lerde Çelik Ağlarla Şev Koruma Yapılması, Karabük Yenice İlçesi Yenice Çayı Islahı, Zonguldak İli Devrek İlçesi Çomaklar Deresi Taşkın Koruma İnşaatı, Karabük İli Safranbolu İlçesi Karıt, Navsaklar, Kuzyakaköseler, Satköy Köylerinin Araç Çayı Taşkın Koruma İnşaatı, (Karabük – 4. Bl.Hd.Yolu) Ayr-Mengen Yolu KM:0+000-5+031 Arası Toprak İşleri, Sanat Yapıları, Üstyapı İşleri(BSK) Yapılması, Zonguldak Gökçebey Merkez Yenice Çayı Taşkın Koruma İnşaatı öne çıkıyor.”

Berhem BAYKARA – Kurucu Başkan & Berat BAYKARA – Yönetim Kurulu Başkanı

“Parkımızdaki iş makinelerinden 20 adedini ENKA Pazarlama’dan satın aldık”

Geçmişten bugüne elde ettikleri birikim ve tecrübe ile hem istihdama hem de bölge ekonomisine katkı sağladıklarını ifade eden Berhem Baykara, “Yer aldığımız projeleri en iyi şekilde tamamlamak için alanında uzman 250 personelimiz ile hizmet vermeyi sürdürüyoruz. Ekip kalitemiz kadar kullandığımız iş makineleri de oldukça önemli. Güncel makine parkımızda: 6 adet Hitachi ZX350LCH-5A (350) paletli ekskavatör, 1 adet Hitachi ZX350LCH-7 (350) paletli ekskavatör, 5 adet Hitachi ZX300LCH-5A (300) paletli ekskavatör, 2 adet Hitachi ZX300LCH-7 (300) paletli ekskavatör, 1 adet Hitachi ZX210LCH-7 (210) paletli ekskavatör, 1 adet Hitachi ZV180-5A lastikli yükleyici, 1 adet Hitachi ZW310-5A lastikli yükleyici, 1 adet XCMG XR320E fore kazık makinesi, 1 adet Dynapac CA5000D Toprak Silindiri, 1 adet CASE CX 130 D (130) Case Amfibik, 1 adet HİDROMEK HMK370LCHD (370), 1 adet Caterpillar D8T Dozer, 1 adet Komatsu WA470-6 Lastikli Yükleyici, 1 adet Komatsu JV100 Toprak Silindiri, 1 adet Tam Rock Vagondiril kaya delme makinesi, 1 adet Tam Rock/Dynock Kompresörlü Hidrolik Delici olmak üzere toplam 26 adet iş makinesi bulunuyor. Parkımızdaki iş makinelerinden 20 adedini ENKA Pazarlama’dan satın aldık” dedi.

XCMG XR320E fore kazık makinesiyle makine parkı daha fazla güçlendi

“35 yıldır makine parkını ENKA Pazarlama ile geliştiren Bnb İnşaat, bulunduğu bölgede güven veren çalışmalar gerçekleştiriyor. ENKA ile başlayan iş birlikleri hakkında detayları paylaşan Berhem Baykara, “ENKA Pazarlama ile ilk olarak 1990 yılında Hitachi EX120 paletli ekskavatör modelini satın alarak tanıştık. EX120, makine parkındaki 2. iş makinesi olmuştu. O günden bugüne ENKA Pazarlama’dan başka hiçbir firmaya talip olmadık. Yakın zamanda ENKA’dan satın aldığımız XCMG XR320E fore kazık makinesiyle de makine parkımız daha fazla güçlendi” dedi.

“ENKA Pazarlama gibi sağlam dostlarla yola çıkarsanız yolda kalmazsınız”

İş makinesi satın alındıktan sonra doğru bir şekilde servis ve bakım süreçlerinin yürütülmesi gerekiyor. Servis sürecinde yaşanacak problemler, yapılan işin aksamasına, dolayısıyla ekonomik kayba neden olabiliyor. Baykara, çalıştıkları süre boyunca, ENKA Pazarlama ile işlerini aksatacak herhangi bir sorun yaşamadıklarını şu sözlerle açıklıyor: “ENKA Pazarlama, satın aldığımız her makinenin ardından satış sonrası hizmetleriyle de yanımızda olduğunu bize sürekli gösterdi. ENKA ile yaklaşık 35 yıllık iş birliğimiz, güven içinde devam ediyor. Oğluma hatta torunuma, her zaman ‘Ticaret yapacaksanız ENKA gibi ticaret yapın’ tavsiyesinde bulunuyorum. Bu tavsiyemi makine satın almak isteyen dostlarıma da söylüyorum. 2023 yılında satın aldığımız XCMG marka XR320E model fore kazık makinesinin muadilleri olmasına rağmen hiç düşünmeden ENKA’dan satın aldık. Makinede bazı problemler ortaya çıktı. ENKA, bu problemlerle yakından ilgilenerek makinenin sıfırıyla değişimini gerçekleştirdi. Bu ilgilerinden dolayı firmaya sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz. ENKA Pazarlama gibi sağlam dostlarla yola çıkarsanız yolda kalmazsınız” açıklamalarında bulundu.

Total
0
Shares
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

ÖNCEKİ HABER

Cummins, 2024'ün ikinci çeyreğinde rekor satış bildirdi

SONRAKİ HABER

Dedem Zemin, Liebherr LB 45 ile 5 bini aşkın fore kazık uygulaması yapıyor

BENZER HABERLER
Devamını Oku

TMB Temsil Heyeti’nden Irak’a stratejik ziyaret

TMB Başkanı M. Erdal Eren başkanlığındaki heyet, Bağdat’ta önemli görüşmeler gerçekleştirerek, Türk müteahhitlik firmalarının Irak’taki projeler için hazırlıklarını…