27 yıl önce iş ve inşaat makineleri sektörüne yönelik olarak çıkardığı Makina Market dergisi ile yayıncılık sektörüne giriş yapan Apa Yayıncılık, 6 dergi ile sektördeki büyümesini sürdürüyor.
Abonelik Formu
Abonelik Formu

French-Turkish Construction Days’24, ile inşaat sektörü bir araya geldi

Fransız inşaat malzemesi üreticileri ile Türkiye’deki inşaat şirketlerini bir araya getiren “French-Turkish Construction Days’24” etkinliğinde Türkiye’nin en önde gelen 25 Türk inşaat firması ve çok sayıda sektör paydaşı yer aldı.

Fransız Büyükelçiliği Ticaret Müşavirliği (Business France), Türkiye Müteahhitler Birliği’nin ortak düzenlediği, Saint-Gobain Türkiye desteği ile gerçekleşen “French-Turkish Construction Days’24” etkinliğine Türkiye’nin en önde gelen 25 Türk inşaat firması, kalkınma ajansları ve yatırım bankalarının uzman sektör temsilcileri ve yapı sektöründe faaliyet gösteren markalar etkinliğe katılım gösterdi. Türkiye Müteahhitler Birliği Genel Sekreteri Fuat Kasımcan ve Fransa’nın Ankara Büyükelçiliği Elçi Müsteşarı Julien Cats’in açılış konuşmalarıyla başlayan etkinlikte sürdürülebilir ve enerji verimli inşaatlar için çözümler, enkaz sonrası yeniden inşa sürecindeki hafriyat ve atık yönetimi, ülkelerde sürdürülebilir inşaat ve altyapı finansmanı olmak üzere 3 ana konu ele alındı.

Sürdürülebilir bir gelecek için

Saint-Gobain Türkiye desteği ile Türkiye Müteahhitler Birliği ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte; Saint-Gobain Spesifikasyon Müdürü Kubilay Büyüklü, “Sürdürülebilir ve Hafif İnşaat Çözümleri” konulu konuşmasında, Saint-Gobain’in gelecek nesillere sağlıklı ve temiz bir çevre bırakma hedefi doğrultusunda geliştirdiği çevre dostu projeler ve sürdürülebilir yapılar için hafif inşaat çözümlerinin önemini vurguladı. Aynı günün akşamında “French-Turkish Construction Days’24” etkinliği kapsamında Fransa Büyükelçiliğinin ev sahipliğinde gerçekleşen kokteyl, katılımcı firmalar arasında güçlü bağların kurulmasına ve gelecekteki iş birliği fırsatlarının değerlendirilmesine de olanak tanıdı.

Total
0
Shares
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

ÖNCEKİ HABER

Nuh Çimento, ABB iş birliğiyle kaya kamyonunu elektrikliye dönüştürdü

SONRAKİ HABER

Liebherr, dünyanın en güçlü 6 dingilli vinci LTM 1400-6.1'i pazara sunuyor

BENZER HABERLER
Devamını Oku

TMB Temsil Heyeti’nden Irak’a stratejik ziyaret

TMB Başkanı M. Erdal Eren başkanlığındaki heyet, Bağdat’ta önemli görüşmeler gerçekleştirerek, Türk müteahhitlik firmalarının Irak’taki projeler için hazırlıklarını…