27 yıl önce iş ve inşaat makineleri sektörüne yönelik olarak çıkardığı Makina Market dergisi ile yayıncılık sektörüne giriş yapan Apa Yayıncılık, 6 dergi ile sektördeki büyümesini sürdürüyor.
Abonelik Formu
Abonelik Formu

Liebherr, operatörler için ‘Hafriyat için MyAssistant’ uygulamasını başlattı

Liebherr, hafriyat ekipmanları için, makine operatörlerine makinenin çalıştırılması ve bakımı hakkında önemli katma değer bilgisi sağlayan yeni bir akıllı telefon uygulamasını başlattı.

Liebherr’in ‘Hafriyat için MyAssistant’ uygulaması, 6.0 ve üzeri nesil tekerlekli ekskavatörler, malzeme taşıma makineleri ve tekerlekli yükleyicilerin yanı sıra 8.0 ve üzeri nesil paletli ekskavatörler, greyderler ve paletli yükleyiciler, boru döşeyiciler ve belden kırmalı kamyonlar için kullanım sağlıyor. Ayrıca uygulama, çalıştırma ve bakım kılavuzlarına ek olarak Liebherr kullanım kılavuzunun tamamını ve kullanıcının yetki düzeyine bağlı olarak yedek parça seçme ve sipariş etme olanağını içeriyor.

Operatörlere ‘Hafriyat için MyAssistant’ uygulaması ile çalışma kolaylığı

Uygulamanın birçok özelliği dikkat çekerken, kullanıcılara da kolaylık sağlıyor. Kullanıcılar, işletim panelleri, klavyeler ve anahtarların yanı sıra kabindeki kontrol panelinde bilinmeyen simgeleri tanımlamak için kullanabileceği bir ‘İşletim sembolünü tara’ işlevi de bulunuyor. Liebherr, bunun özellikle şirketleri geniş bir makine filosuna sahip olan makine operatörleri ve deneyimsiz operatörler için yararlı olacağını vurguluyor.

Uygulamanın tüm özelliklerine kolaylıkla erişilebiliyor

Uygulamanın kullanımı sağladığı rahatlıklar kadar kolay oluyor. MyLiebherr portalı aracılığıyla başarılı bir kimlik doğrulamanın ardından kullanıcı, bir şirketin filosundaki tüm Liebherr hafriyat ve malzeme taşıma makinelerinin bir açılır menü aracılığıyla kullanıcıya sunulmasıyla uygulamanın tüm özelliklerine erişebilir. Makine daha sonra model tanımı ve seri numarası aracılığıyla seçilebilir. Ortaya çıkan menüde, yalnızca seçilen makineye ilişkin olan ‘Kullanım talimatları’, ‘Yedek parça kataloğu’ ve ‘Tarama işletim sembolü’ sunuluyor.

Total
0
Shares
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

ÖNCEKİ HABER

Köstence Limanı 1,2 milyar dolarlık proje bedeliyle genişliyor

SONRAKİ HABER

Özbekistan’ın prestij projesi “Piramit Tower” Doka’ya emanet

BENZER HABERLER
Devamını Oku

TMB Temsil Heyeti’nden Irak’a stratejik ziyaret

TMB Başkanı M. Erdal Eren başkanlığındaki heyet, Bağdat’ta önemli görüşmeler gerçekleştirerek, Türk müteahhitlik firmalarının Irak’taki projeler için hazırlıklarını…