27 yıl önce iş ve inşaat makineleri sektörüne yönelik olarak çıkardığı Makina Market dergisi ile yayıncılık sektörüne giriş yapan Apa Yayıncılık, 6 dergi ile sektördeki büyümesini sürdürüyor.
Abonelik Formu
Abonelik Formu

Komatsu, sabit damperli kamyonlar için yeni dijital aracı ortaya koyuyor

Komatsu, taş ocağı ve madencilik operasyonlarında kullanılan sabit damperli kamyonlar için özel olarak tasarlanmış ‘operatör yönlendirme monitörünü’ tanıtıyor.

Monitörün birincil hedefi, kamyonlar için verimliliği artırmak ve üretim maliyetlerini azaltmak olarak hedefleniyor. Dijital olarak çalıştırılan araç, ön panele monte edilebiliyor. Programın arayüzü, operatörlerin temel performans göstergelerini ayarlamasına olanak tanıyarak, mümkün olan en verimli kamyon performansı için çalışma parametrelerinde ince ayar yapmalarını sağlıyor.

Avantajlar, kullanıcılar için kolaylık sağlıyor

İşin gerçek zamanlı kontrolü ve optimizasyonunun operatörler için mümkün hale geldiği, bunun da gelişmiş becerilere, daha yüksek yakıt tasarrufuna, artan üretkenliğe ve gelişmiş saha güvenliğine yol açtığı söyleniyor. Monitör, yalnızca KPI hedeflerini belirlemenin ötesinde, her makineden üretim ve olay verilerini uzaktan alma, yerinde analizi kolaylaştırma ve arka ofis operasyonlarını geliştirme gibi ek avantajlar da sunuyor. İrlanda’daki Komatsu distribütörleri McHale Plant Sale’de Satış Direktörü Denis McGrath, “Müşterilerin, gerçek zamanlı analiz için mevcut verilerle birden fazla başlıkta her iş döngüsü için parametreler belirlemesine olanak tanıyacak” dedi.

Total
0
Shares
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

ÖNCEKİ HABER

ERG Grubu, Ankara- Niğde Otoyolu tecrübesini Kazakistan’a taşımaya hazırlanıyor

SONRAKİ HABER

Irak, Avrupa ile 15 milyar euroluk kara yolu ve demir yolu bağlantısı planlıyor

BENZER HABERLER
Devamını Oku

TMB Temsil Heyeti’nden Irak’a stratejik ziyaret

TMB Başkanı M. Erdal Eren başkanlığındaki heyet, Bağdat’ta önemli görüşmeler gerçekleştirerek, Türk müteahhitlik firmalarının Irak’taki projeler için hazırlıklarını…