27 yıl önce iş ve inşaat makineleri sektörüne yönelik olarak çıkardığı Makina Market dergisi ile yayıncılık sektörüne giriş yapan Apa Yayıncılık, 6 dergi ile sektördeki büyümesini sürdürüyor.
Abonelik Formu
Abonelik Formu

Caterpillar ve Trimble ortak girişimlerini genişletiyor

Caterpillar ve Trimble, inşaat sektöründe inovasyonu artırmak amacıyla ortak girişimlerini genişletti. Anlaşma, kalite kontrol çözümlerinin dağıtımını da kapsıyor.

Caterpillar Trimble Control Technologies (CTCT) ortak girişimi, 2002 yılından bu yana faaliyet gösteriyor. Yenilenen anlaşma ile Caterpillar ve Trimble, birlikte çalışabilen kalite kontrol çözümleri sunarak sektörün erişimini artırmayı hedefliyor.

“Müşterilerimizin çözümlerimizi edinmesini kolaylaştırmaya kararlıyız”

Caterpillar, müşterilerine teknolojiye farklı yollarla erişim imkanı sunduğunu belirtiyor. Caterpillar aracılığıyla fabrikada sunulan seçenekler; makinenin yaşam döngüsü içinde herhangi bir noktada yükseltmeye izin veren Cat Grade 3D Ready seçenekleri; Cat bayileri aracılığıyla doğrudan genişletilmiş satış sonrası ve dijital teklifler olarak öne çıkıyor. Caterpillar Construction Industries Grup Başkanı Tony Fassino, “Bu öncü teknolojiyi hızlandırmaya odaklanarak, müşterilerimizin Cat ve karma filolardaki çözümlerimizi edinmesini ve benimsemesini kolaylaştırmaya kararlıyız” şeklinde konuştu.

Trimble’ın Connect & Scale ile müşterileri güçlendiren bir ekosistem yaratıldı

Trimble tarafında ise karma filo müşterilerine ulaşmak ve ihtiyaçlarını karşılamak için genişletilmiş bir dağıtım ağı sayesinde daha geniş bir kullanılabilirlikten faydalanacakları belirtiliyor. Trimble’ın CEO’su Rob Painter, “Trimble’ın Connect & Scale stratejisi, hem fiziksel hem de dijital dünyalarda müşterileri güçlendiren bir ekosistem yarattı” diyerek ortak girişimin bir sonraki aşamasının teknoloji birlikte çalışabilirliğini iyileştirirken sektördeki fırsatları genişletmeyi amaçladığını vurguladı.

Total
0
Shares
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

ÖNCEKİ HABER

İnşaat malzemesi sanayi bileşik endeksi Ağustos'ta 67,19 puan olarak belirlendi

SONRAKİ HABER

BAE'de 272 milyon dolarlık lüks konut projesinin temeli atıldı

BENZER HABERLER
Devamını Oku

TMB Temsil Heyeti’nden Irak’a stratejik ziyaret

TMB Başkanı M. Erdal Eren başkanlığındaki heyet, Bağdat’ta önemli görüşmeler gerçekleştirerek, Türk müteahhitlik firmalarının Irak’taki projeler için hazırlıklarını…