27 yıl önce iş ve inşaat makineleri sektörüne yönelik olarak çıkardığı Makina Market dergisi ile yayıncılık sektörüne giriş yapan Apa Yayıncılık, 6 dergi ile sektördeki büyümesini sürdürüyor.
Abonelik Formu
Abonelik Formu

Develon yeni DX140RDM-7 yıkım ekskavatörünü piyasaya sürüyor

Develon, şirketin başarılı yıkım ekskavatörleri serisinin son üyesi; yeni DX140RDM-7’yi piyasaya sürdü. 31 ila 61 tonluk üç büyük model gibi, yeni DX140RDM-7 22,5 tonluk yıkım ekskavatörü, seçilebilecek birden fazla yapılandırma sunarak, sahada diğer uygulamalar ve yıkım için kullanılabilen çok amaçlı bir versiyon da dahil olmak üzere, tamamlanacak projeye bağlı olarak müşterilerine bir dizi çözüm sağlıyor.

Develon’un yeni yıkım ekskavatörü DX140RDM-7, yalnızca bir yıkım koluna sahip olan ve herhangi bir değiştirilebilirlik olasılığı olmayan bu model, kendine özgü monolitik bir varyant sunuyor. Alternatif olarak, daha büyük makineler gibi, DX140RDM-7 de modüler bom tasarımı ve hidrolik kilitleme mekanizması kullanan çift format mevcut ve kullanıcının aynı makineyi kullanarak yıkım ve kazma için farklı kollar arasında geçiş yapmasına olanak tanıyor.

DX140RDM-7’de daha fazla seçenek

Yeni DX140RDM-7’nin sabit monolitik versiyonunda, etkileyici çalışma aralığı makinenin maksimum 16 m yüksekliğe kadar yıkım ataşmanıyla çalışmasını sağlar. Bu modda önerilen maksimum takım ağırlığı 1450 kg. Yıkım ekskavatörü serisindeki diğer modellerle ortak olarak, DX140RDM-7 yüksek görünürlük ve özellikle yüksek erişimli yıkım uygulamalarına uygun ve 30 derecelik bir eğim açısı sağlayan eğilebilir bir kabin sunar. DX140RDM-7’nin çift amaçlı versiyonunda pim yüksekliği ve maksimum alet ağırlığı sırasıyla 14 m ve 1450 kg’dır -isteğe bağlı olarak 2 m uzatma ile.- Alt takım, eğimli kabin ve pabuçlar gibi tüm bileşenler sabit versiyondakiyle aynı kalır, yalnızca modüler bom tasarımı ve hidrolik kilitleme mekanizması farklıdır ve kullanıcının yıkım ve kazma kolları arasında geçiş yapmasına olanak tanıyor. Yenilikçi tasarım, aynı projede farklı iş türlerini gerçekleştirmek için yıkım bomu ile toprak işleme bomu arasında basit bir işlemle geçiş yapıyor. Hızlı değiştirilebilir hidrolik ve mekanik bağlantı elemanlarına dayanan bom değiştirme işlemini kolaylaştırmak için özel bir sehpa bulunuyor. Kilitleme pimlerini yerine itmek için silindir tabanlı bir sistem kullanılıyor. Çok bomlu tasarım, hafriyat bomunun iki farklı şekilde monte edilmesine de olanak tanırken, yıkım bomu ile birlikte çift amaçlı taban makinesi için toplam üç farklı konfigürasyonla daha fazla esneklik sağlıyor.

Hidrolik ayarlanabilir alt takım

DX140RDM-7, yıkım sahalarında çalışırken optimum denge sağlamak için maksimum 3,7 m genişliğe kadar uzanan hidrolik olarak ayarlanabilir bir alt takıma sahip. Alt takımın genişliği, dar genişlik konumunda hidrolik olarak 2,5 m’ye kadar geri çekilebiliyor. Mekanizma, hareket sırasında direnci en aza indiren ve bileşenlere zarar gelmesini önlemeye yardımcı olan kalıcı olarak yağlanmış, dahili bir silindir tasarımına dayanıyor. Tüm Develon yıkım ekskavatörlerinde olduğu gibi, DX140RDM-7’deki standart güvenlik özellikleri arasında FOGS kabin koruması, bom, ara bom ve kol silindirleri için emniyet valfleri ve bir denge uyarı sistemi yer alıyor.

Total
0
Shares
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

ÖNCEKİ HABER

ABB ve Komatsu ‘Stratejik İş Birliği Anlaşması’ ile sektöre yenilikçi çözüm sunuyor

SONRAKİ HABER

Doğadan ilham alan 390 milyon dolarlık Aramco Stadyumu'nun tasarımları tanıtıldı

BENZER HABERLER
Devamını Oku

TMB Temsil Heyeti’nden Irak’a stratejik ziyaret

TMB Başkanı M. Erdal Eren başkanlığındaki heyet, Bağdat’ta önemli görüşmeler gerçekleştirerek, Türk müteahhitlik firmalarının Irak’taki projeler için hazırlıklarını…