27 yıl önce iş ve inşaat makineleri sektörüne yönelik olarak çıkardığı Makina Market dergisi ile yayıncılık sektörüne giriş yapan Apa Yayıncılık, 6 dergi ile sektördeki büyümesini sürdürüyor.
Abonelik Formu
Abonelik Formu

Develon, RWM Expo’da geri dönüşüm sektörüne yönelik çözümleriyle yer alacak

Develon (eski adıyla Doosan Construction Equipment), ilk kez Birleşik Krallık’ta RWM Expo olarak bilinen Uluslararası Geri Dönüşüm ve Atık Yönetimi Fuarı’na ilk kez yer alacak. Üretici, 11-12 Eylül 2024 tarihleri ​​arasında Birmingham’daki NEC’de gerçekleşecek fuarda atık ve geri dönüşüm sektörüne yönelik ekipmanlarını sergilenmeye hazırlanıyor.

Develon (eski adıyla Doosan Construction Equipment), ilk kez Birleşik Krallık’ta RWM Expo olarak bilinen Uluslararası Geri Dönüşüm ve Atık Yönetimi Fuarı’nda ilk kez yer alacak. Develon henüz hangi modelleri sunacağını doğrulamazken, DL-7 serisi tekerlekli yükleyicilerin ürün gamında yer alacağını söyledi. Ödüllü DL-7 tekerlekli yükleyiciler, Stage V uyumlu motorlara sahip olmasıyla birlikte önceki benzer modellere kıyasla daha yüksek üretkenlik ve artırılmış yakıt verimliliği sağlıyor. Fuarda tanıtacakları ürünlerle ilgili bilgiler paylaşan Develon, “Tüm DL-7 tekerlekli yükleyiciler, 1,9 ila 6,4 metreküp arasındaki standart kova kapasiteleriyle daha kolay ve daha hızlı yükleme için %7’ye kadar daha fazla kapasite sunan yeniden tasarlanmış kovalara sahiptir” açıklamalarını yaptı.

Güvenli çalışmayı destekleyen ürünler sergilenecek

Fuarda ayrıca Develon’un çeşitli ürün gamını tanıtırken atık ve geri dönüşüm kiti ile donatılmış en az bir tekerlekli yükleyiciyi de sergilemesi bekleniyor.Operatörlerin, atık elleçleme ve geri dönüşüm uygulamalarına sıklıkla eşlik eden tehlikeli koşullarda, havadaki toz, kir ve diğer tehlikeli partiküller ve malzemelerle mücadele etmek de dahil olmak üzere güvenli bir şekilde çalışmalarına yardımcı olmak için tasarlanıyor.

Eş zamanlı olarak beş ayrı etkinlik gerçekleşecek

RWM Expo, Enerji, Yakıtlar ve Karbon Giderme Fuarı (EFD), Su Kaynakları Yönetimi Fuarı (WRM), Kirlilik ve Arazi Islahı Fuarı (CLR) ve Hava Kirliliği Kontrol Fuarı (APC) ile birlikte Çevre Hizmetleri ve Çözümleri Fuarı (ESS) çatısı altında NEC’de eş zamanlı olarak gerçekleşecek beş etkinlik olarak geniş bir topluluğa ulaşıyor. ESS’de katılımcıların, net sıfır, karbonsuzlaştırma, kaynak yönetimi, döngüsel ekonomi, su kıtlığı ve yönetimi, biyolojik çeşitliliğin korunması, çevresel acil durum müdahalesi ve emisyon kontrol uygulamalarına yönelik ürün ve teknolojilerini sergilemesi düşünülüyor. ESS’nin 12.000’den fazla yerli ve yabancı ziyaretçiyi ağırlsı bekleniyor.

Total
0
Shares
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

ÖNCEKİ HABER

Hareket, 2200 tonluk dev paletli vinç ile gücünü zirveye taşıyor

SONRAKİ HABER

Mercedes-Benz Arocs 4851 K, ağır yükler altında sürüş güvenliğini garantiye alıyor

BENZER HABERLER
Devamını Oku

TMB Temsil Heyeti’nden Irak’a stratejik ziyaret

TMB Başkanı M. Erdal Eren başkanlığındaki heyet, Bağdat’ta önemli görüşmeler gerçekleştirerek, Türk müteahhitlik firmalarının Irak’taki projeler için hazırlıklarını…