27 yıl önce iş ve inşaat makineleri sektörüne yönelik olarak çıkardığı Makina Market dergisi ile yayıncılık sektörüne giriş yapan Apa Yayıncılık, 6 dergi ile sektördeki büyümesini sürdürüyor.
Abonelik Formu
Abonelik Formu

Hitachi, artan talebi karşılamak için parça deposunu yeniledi

Hitachi Construction Machinery Europe (HCME), Avrupa’daki bayiler ve müşterilerden gelen, artan talebi karşılamayı hedefleyerek Hollanda’daki Avrupa parça deposunu yeniledi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre madencilik ve inşaat sektörlerine destek amacıyla 2010 yılında açılan Oosterhout deposunun, sektörde son 10 yılda yaşanan önemli büyümenin ardından yenilenmeye ihtiyaç duyduğu açıklandı. Depoda tutulan yedek parça sayısının 2015 yılında 68 bin 800 iken, 2024 yılında yaklaşık 80 bin parçaya çıktığı belirtildi.

Madencilik çalışmaları, depo ihtiyacında etkili oldu

Küresel sözleşmeli lojistik şirketi Neovia tarafından gerçekleştirilen yükseltmeyle birlikte HCME’nin artık 110 bin adet depolama lokasyonu olduğu (73 binden) bildirildi. Depoda tamamlanması iki yıl süren yenileme çalışması, belirli parçalar için daha fazla özel kutu ve raf ile depolama kapasitesini artırırken, iyileştirilmiş toplama süreci daha büyük ve daha pahalı parçaların güvenli bir şekilde depolanması için ek alan oluşturacak. HCME’ye göre, ekstra kapasitenin büyük kısmı madencilik makineleri için gerekli büyük bileşenlerin yanı sıra hortum ve boruların depolanmasında etkili olacak.

“Müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamaya devam edecek bir yere sahip olduk”

HCME’de parça lojistiği müdürü Hans Lam, “Avrupa madencilik pazarı şu anda patlama yaşıyor ve deneyimlediğimiz artan parça talebini yönlendiriyor. 27 Haziran’da yenilenen depomuzu açtık. Modernizasyon süreci boyunca hem bayilere hem de müşterilerimize yüksek düzeyde hizmet sunarak, HCME’den bekledikleri tutarlı ve güvenilir parça tedarikini sağladık. Yapılan çalışmalar sonucunda müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamaya devam edecek son teknoloji bir yere sahip olduk” açıklamalarını yaptı.

Total
0
Shares
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

ÖNCEKİ HABER

Mayıs ayında inşaat malzemesi ihracatı 2,7 milyar dolara yükseldi

SONRAKİ HABER

Liebherr LR 1800 1.0, 160 metre göbek yüksekliğine sahip türbinleri bir araya getiriyor

BENZER HABERLER