27 yıl önce iş ve inşaat makineleri sektörüne yönelik olarak çıkardığı Makina Market dergisi ile yayıncılık sektörüne giriş yapan Apa Yayıncılık, 6 dergi ile sektördeki büyümesini sürdürüyor.
Abonelik Formu
Abonelik Formu

Intermat Fuarı’nda sektörün teknoloji liderleri buluşuyor

Hitachi Construction Machinery Europe (HCME), bu yıl ki Intermat’ta ittifaklarının gücünü göstermeye hazırlanıyor. Hitachi standında sergilenen makineler arasında KTEG ile iş birliği içinde geliştirilen ZX390TC-7 özel uygulama ekskavatörü ve ZE135 elektrikli ekskavatör yer alıyor.

Hitachi Construction Machinery Europe, 900 metrekarenin üzerindeki standında, KTEG, Xwatch, Leica Geosystems, Trimble ve ShareMat gibi sektörün teknoloji liderleriyle olan iş birliklerini vurgulayarak ‘Değişimi Hızlandıracak Ortak’ mesajını yerine getiriyor. Gösteriye HCME Fransa Ofisi temsilcilerinin yanı sıra Hitachi Construction Machinery France (HCMF), Teramat, Prowimat ve ESMTP gibi önde gelen bölgesel Hitachi bayilerinden delegeler katılıyor. HCME Başkanı Francesco Quaranta, “Geçen yıl bayi ağımızdaki bazı değişikliklerin ardından Intermat, ortaklarımızı desteklemek ve en yeni ürünlerimizi ve çözümlerimizi birlikte sergilemek için bize mükemmel bir platform sağlıyor” dedi.

Son teknoloji makineler stantta gösterime hazırlanıyor

Hitachi standında sergilenen makineler arasında KTEG ile işbirliği içinde geliştirilen ZX390TC-7 özel uygulama ekskavatörü ve ZE135 elektrikli ekskavatör yer alıyor. ZX225USLC-7 orta boy ekskavatör ve ZX135W-7 tekerlekli ekskavatör, sırasıyla Xwatch ve Leica Geosystems ve Trimble’ın fabrikada takılan makine kontrol ve güvenlik sistemlerine sahip olacak. İttifaklar konusunda Hitachi’nin Xwatch Safety Solutions ile işbirliği, şirketin teknoloji devi Hexagon tarafından satın alındığını duyurmasıyla birlikte geliyor.

İntermat ile güvenlik çözümleri daha geniş kitlelere ulaşıyor

Xwatch Güvenlik Çözümleri Satış ve Operasyon Direktörü Dan Leaney, “Hexagon’a katılmak, inşaat sektöründe güvenlik teknolojisinin sınırlarını zorlamak için bizim için dönüştürücü bir fırsatı temsil ediyor. Hexagon’un küresel uzmanlığından ve erişiminden faydalanmamıza, en ileri güvenlik çözümlerimizi daha geniş bir kitleye sunmamıza ve dünya çapında işçi güvenliğini önemli ölçüde etkilememize olanak tanıyor” ifadelerini kullandı.

Total
0
Shares
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

ÖNCEKİ HABER

Intermat Fuarı, Paris'te açılıyor

SONRAKİ HABER

Ukrayna’nın yeniden inşası Intermat Fuarı’nda gündeme geldi

BENZER HABERLER