27 yıl önce iş ve inşaat makineleri sektörüne yönelik olarak çıkardığı Makina Market dergisi ile yayıncılık sektörüne giriş yapan Apa Yayıncılık, 6 dergi ile sektördeki büyümesini sürdürüyor.
Abonelik Formu
Abonelik Formu

Liebherr, yeni LICCON3 kontrol sistemine sahip mobil vincini tanıtmaya hazırlanıyor

Liebherr, yeni LICCON3 kontrol sistemiyle donatılmış yeni LTM 1300-6.3, LTM 1300-6.4 modelini tanıtmaya hazırlanıyor. LTM serisindeki üç yeni model artık şirket trendi yeni vinç tasarımıyla tasarlanıyor. Liebherr, LTM 1300-6.4’ü Paris’te düzenlenecek olan Intermat’ta tanıtacak.

Şirketin yeni vinç tasarımına ve yeni nesil LICCON3 kontrol sistemine sahip Liebherr mobil vinç ailesi büyüyor. Liebherr mevcut vinç türlerini de yeni teknolojiyle başarılı bir şekilde yükseltmeyi hedefliyor. LTM 1300-6.4 ise Liebherr arazi tipi portföyündeki şirketin yeni LICCON3 kontrol sistemi ve yeni vinç tasarımına sahip bir vinç olarak biliniyor. Ayrıca vinçlerin performans değerleri ve döndürme kapasiteleri değişmeden kalıyor.

LICCON3 vinç kontrol sistemi gelişmeye devam ediyor

LICCON kontrol sisteminin üçüncü nesli (Liebherr Bilgisayarlı Kontrol), kapsamlı bir şekilde geliştirilmiş, ancak yeni yazılım ve programlama dilinin yanı sıra daha hızlı bir veri yolu, önemli ölçüde daha fazla bellek ve daha yüksek bilgi işlem gücü içeriyor. Tanınma değerinin çok yüksek olduğu, önceki kontrol sisteminin öğrenilebildiği makine operatörlerinin yeni versiyonunu hızlı ve kolay bir şekilde kavranması hedefleniyor. Mobil işletim ve görüntüleme ünitesi BTT gibi geliştirilmiş donanım bileşenleri benimseniyor. Bilgilerin gösterilme şekli revize edilerek basitleştiriliyor. Ayrıca LICCON3 sistemi, standart olarak telemetri ve filo yönetimine uygun olarak hazırlanıyor.

Yeni sürücü kabini ve vinç kabini piyasaya sürülüyor

Yüksek sinerji etkilerinin bir sonucu olarak Liebherr, yeni sürücü kabini LICCON3 kontrol sistemiyle aynı anda piyasaya sürülüyor. Modern tasarım, birinci sınıf özellikler ve eskimeyen çizgilerin yanı sıra makine sürücüsü için çok sayıda yeni güncelleme de mevcut. Bunlar arasında yeni çok işlevli direksiyon simidi, sürücü kapısındaki yan perde, geliştirilmiş göstergeler ve modüllerin yanı sıra yeni ekranlar yer alıyor. Uzaktan anahtarlı merkezi kilitleme sistemi ve “Eve Gelme ve Ayrılma” işlevi gibi seçenekler ek dinlenme sunuyor. Hem sürücü kabininde hem de vinçli operatör kabininde bulunan tamamen yeni, modern otomatik ısıtma ve iklimlendirme sistemi, yüksek düzeyde konfor sağlıyor. Güneş enerjisinin güçlü güneş ışınını algılaması ve ısıtma sistemi otomatik olarak yapılıyor. Vinç kabini, üst yapı, aracın arkası, ön farlar ve teleskopik bomun yanı sıra kafes hareketli vinç koluna yönelik aydınlatma paketleri optimize ediliyor. Ayrıca LED’lerle çalıştırılabiliyor. LED teknolojisinin faydası arasında daha uzun servis ömrü ve üstün aydınlatma performansı yer alıyor.

Total
0
Shares
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

ÖNCEKİ HABER

SANY, INTERMAT’ta yeşil dönüşüme odaklanıyor

SONRAKİ HABER

Intermat Fuarı, Paris'te açılıyor

BENZER HABERLER