27 yıl önce iş ve inşaat makineleri sektörüne yönelik olarak çıkardığı Makina Market dergisi ile yayıncılık sektörüne giriş yapan Apa Yayıncılık, 6 dergi ile sektördeki büyümesini sürdürüyor.
Abonelik Formu
Abonelik Formu

INTERMAT Fuarı, 1.000’den fazla katılımcıya ulaştı

İş ve inşaat makineleri üreticileri ve firmalarının yer alacağı 24-27 Nisan 2024 tarihleri ​​arasında Paris’te düzenlenecek INTERMAT Fuarı, 1.000’den fazla katılımcısı ulaştı.

İş, inşaat ve istifleme makinesi üreticilerinin yer alacağı ve en yeni modellerin tanıtılacağı INTERMAT 2024 Fuarı, ziyaretçilerine 24-27 Nisan tarihleri arasında Paris’te kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Katılımcı sayısında hedefe ulaşılıyor

Covid pandemisi nedeniyle 2018 yılından bu yana ara verilen INTERMAT Fuarı, 2024 yılında kapılarını açmaya hazırlanıyor. Fuar organizasyonu tarafından Ocak ayında düzenlenen çevrimiçi etkinlikte, 650 katılımcı yer alırken son aşamada ise 1000’den fazla katılımcıya ulaşıldı. INTERMAT Fuarı Yöneticisi Christophe Lecarpentier, 80 bin metrekarelik bir alanda düzenlenmesi planlanan fuara 1000 markadan daha fazla katılımcının kaydolduğu ve sayısının artmaya devam ettiğini söyledi.

Total
0
Shares
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

ÖNCEKİ HABER

Dünyanın en uzun asimetrik kablolu köprüsü Tayvan’da inşa ediliyor

SONRAKİ HABER

SANY, INTERMAT’ta yeşil dönüşüme odaklanıyor

BENZER HABERLER