27 yıl önce iş ve inşaat makineleri sektörüne yönelik olarak çıkardığı Makina Market dergisi ile yayıncılık sektörüne giriş yapan Apa Yayıncılık, 6 dergi ile sektördeki büyümesini sürdürüyor.
Abonelik Formu
Abonelik Formu

Dünyanın ilk 6 tonluk elektrikli damperli kamyonu tanıtılıyor

Mecalac, dünyadaki ilk %100 elektrikli 6 tonluk damperli kamyon olan yeni eMDX elektrikli damper modelini tanıttı. Tanıtılan yeni eMDX elektrikli şantiye damperi birçok özelliğiyle ön plana çıkıyor.

Mecalac tarafından tanıtılan 6 tonluk eMDX modeli, daha sürdürülebilir çözümler sunma çabasının bir sonucu olarak ortaya çıkıyor. Çevre dostu kentsel ekipmanlara yönelik artan talebi karşılayarak inşaat sektörü için ileriye doğru atılan büyük bir adım olduğu söyleniyor. Şirket tarafından 6 tonluk elektrikli damperin 75 kWh’lik bir batarya ile donatıldığı ve tek şarjla en az sekiz saat kesintisiz çalışma süresine ve yalnızca dört saatlik hızlı şarja sahip olduğu söyleniyor.

Santral veya saha ünitesi üzerinden şarj imkanı

Özellikleriyle birçok kullanıma uygun olduğu bilinen eMDX modeli, otomobillerde kullanılana benzer bir tip olarak 2 fişle çalıştırılıyor. Ayrıca 5 pinli endüstriyel soket aracılığıyla doğrudan bir santral veya saha ünitesi üzerinden şarj edilebiliyor. Mecalac, eMDX’in kompakt boyutlarını ve güvenlik özelliklerini korurken, operatör korumasına yönelik ek iyileştirmeler sunduğunu söylüyor. eMDX’in piyasaya sürülmesi, genellikle şantiyelerde birlikte çalışan diğer iki %100 elektrikli makineyi içeren daha geniş bir sunumun parçası haline geliyor.

Total
0
Shares
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

ÖNCEKİ HABER

Türkiye’nin 2035'te 7,2 gigavat nükleer kapasiteye ulaşılması hedefleniyor

SONRAKİ HABER

Terex arazi vinçlerinin yeni distribütörü TSM Global oldu

BENZER HABERLER