27 yıl önce iş ve inşaat makineleri sektörüne yönelik olarak çıkardığı Makina Market dergisi ile yayıncılık sektörüne giriş yapan Apa Yayıncılık, 6 dergi ile sektördeki büyümesini sürdürüyor.
Abonelik Formu
Abonelik Formu

ELS LIFT’İN YENİ FRANSA DİSTRİBÜTÖRÜ SNM LIFT OLDU

HER GEÇEN GÜN GLOBAL ÖLÇEKTE Kİ BAYİ AYINI GENİŞLETMEYE DEVAM EDEN ELS LIFT, YENİ FRANSA BAYİSİNİN SNM LIFT OLDUĞUNU DUYURDU.

Yurtdışı pazarında etkinliğini arttırarak, müşterilerine daha iyi cevap verebilmek için çeşitli bölgelerde temsilcilik atayan ELS Lift, geçtiğimiz günlerde Fransa’nın Pays de la Loire bölgesinde yer almakta olan SNM Grup’un şirketi SNM Lift ile distribütörlük sözleşmesi imzaladı.

Daha çok 6 metre ve altında ki personel yükseltici platformların satış, satış sonrası, kiralama ve pazarlama faaliyetlerini yürütecek olan SNM Lift, ELS Lift ile gerçekleştirdikleri toplantıda Fransa pazarının dinamikleri hakkında görüşlerini bildirdi. Hedef pazara yönelik uygulayacakları satış pazarlama stratejilerine dair önemli kararlar alan şirketler iş birliklerinin ilk müşteri buluşmasını 23-25 Haziran tarihleri arasında Fransa JDL Expo fuarında gerçekleştirdi.

Yapılan iş birliği hakkında görüşlerini dile getiren ELS Lift İhracat ve EMEA İş Geliştirme Müdürü Alistair Palacıoğlu: “35 yıllık bir tecrübeye sahip olan SNM Grup’un alt markası olan SNM Lift, Pays de la Loire bölgesinde ELS Lift’in satış, servis ve satış sonrası hizmetler süreçlerini yürütmek ve temsil etmek için atanmıştır. Şirketimizin ilk ihracat bölgelerinden biri olan Fransa’da yeni bir iş birliğine imza attığını duyurmaktan çok memnunuz. Bu büyük potansiyele sahip olan pazar ELS Lift için kritik bir strateji alanıdır. SNM Lift’in son derece dinamik yapısı ve müşteri desteğine olan özverisi, ELS Lift’in kurumsal görüşlerine oldukça uyumludur. Bu sebeple, SNM Lift ekibini Fransa pazarında ki gelişmelerimiz de güçlü bir anahtar olarak görüyoruz.’’ ifadelerini kullandı.

SNM LIFT BECOMES NEW FRANCE DEALER OF ELS LIFT

ELS Lift, which has appointed many partners in various regions in order to increase its effectiveness in the foreign market and to give a better customers experience, has recently signed a distributorship agreement with SNM Lift, the company of the SNM Group located in the Pays de la Loire region of France with partners in every region.

SNM Lift, which will carry out the sales, after-sales, rental and marketing activities of personnel lift platforms of 6 meters or less (low-level), shared their views on the dynamics of the French market at the meeting they held with ELS Lift. The companies that made important decisions about the sales and marketing strategies they will implement for the target market held the first customer meeting of their cooperation at the JDL Expo fair in France between 23-25 June.

ELS Lift’s Export and EMEA Business Development Manager Alistair Palacıoğlu, who expressed his views on the cooperation, said: “We’re delighted to have SNM Lift, a sub-brand of SNM Group, which has 35 years of experience, is the sales, service and after-sales service of all types of access and heavy lifting machinery in France and French speaking countries and appointing SNM Lift to run and represent services processes. We are very pleased to announce that our company has signed a new cooperation in France, one of our first export regions. This market with great potential is a critical strategy area for ELS Lift. SNM Lift’s highly dynamic structure and dedication to customer support are very compatible with ELS Lift’s corporate views. For this reason, we see the SNM Lift team as a strong key for our developments in the French market.”

Total
0
Shares
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

ÖNCEKİ HABER

Çimento sektöründe iç satışlarda tüm bölgelerde artış yaşanıyor

SONRAKİ HABER

BARCELONA’DA MESSI’NİN İZLERİ PERSONEL YÜKSELTİCİ PLATFORMLAR İLE SİLİNİYOR

BENZER HABERLER