27 yıl önce iş ve inşaat makineleri sektörüne yönelik olarak çıkardığı Makina Market dergisi ile yayıncılık sektörüne giriş yapan Apa Yayıncılık, 6 dergi ile sektördeki büyümesini sürdürüyor.
Abonelik Formu
Abonelik Formu

Zoomlion Arazi Tipi ve Paletli Vinçler

Dünyanın en önemli vinç üreticilerinden biri olan Zoomlion, arazi vinçlerde kullandığı teknolojiler ile adından sıkça söz ettiriyor. Zoomlion özellikle ZRT850 ve ZCC850 modelleri ile ön plana çıkıyor.

Arazi tipi vinçler tek kabinden sürüş, direksiyon ve tüm vinç fonksiyonları (sürüş,ayak sistemi,vinç fonksiyonları gibi) yapılabilmesinin yanı sıra, her tekerlekteki bağımsız direksiyon özelliği ile dar alanlarda müthiş manevra kabiliyeti sağlıyor. Ayrıca zoomlion arazi vinçlerinin yükü kaldırıp yürüyebilme (pick&carry) özelliği de bulunuyor. Kabin içerisindeki yük emniyet sistemi sayesinde operatör hangi bölgede kaç ton kaldırabileceğini görebilmesinin yanında, aşırı yük durumunda sistem devre keserek güvenli bir çalışma imkanı sağlıyor. Bu özellikleri sayesinde operatör için güvenli ve kolay kullanım imkanı yaratıyor. Arazi vinçleri  endüstriyel inşaat projelerinde, prefabrik yapıların kurulumunda, fabrika ve Tersane gibi sahalarda kullanım avantajları sebebi ile tercih ediliyor.

Zoomlion ZRT850 (85 ton)

ZRT850 model vinç, 3 mt radius da 85 ton kaldırma kapasitesine sahip. Ana bom uzunluğu 47mt. + 16 mt. Jib bom uzunluğu bulunuyor. Kullanılan ana komponentler, iş makinası üreticilerin tercih ettiği önemli markalardan tedarik ediliyor.

Motor: Cummins (Amerikan)

Şanzıman: Dana (Amerikan)

Akslar: Axle Tech (Amerikan)

Kontrol sistemi: IFM (Alman)

Yük Emniyet Sistemi: Hirschmann (Alman)

KAFES BOMLU PALETLİ VİNÇLER

Zoomlion paletli vinçler 50 ton dan 4000 tona kadar uzanan geniş yelpazede çeşitli kapasitelerde modeller ile birlikte geniş kullanım alanı sunuyor. 50-100 ton modelleri zemin projelerinde , 400-800 ton sınıfı vinçler rüzgar türbin kurulum projelerinde 1000 ton üzeri vinçler  ise ağırlıklı olarak endüstriyel mega projelerde kullanılıyor. Kafes boomlu paletli vinçler, endüstriyel inşaat projelerinde,metro inşaatı,zemin iyileştirme-güçlendirme sahalarında , rüzgar türbin kurulum projelerinde tercih ediliyor.

Zoomlion ZCC850 (85 ton)

ZCC850 arazi vincin 61 mt. ana boom , 19 mt jib bom uzunlua sahip. Ayrıca Zoomlion ZCC850, kaldırma tamburunda serbest düşüş (free-fall) ve paletlerin transportu için genişleme ve daralma özelliği de bulunuyor.

 

Total
0
Shares
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

ÖNCEKİ HABER

Enka, Tadano ATF220G-5 ile birçok sektöre hizmet veriyor  

SONRAKİ HABER

BENZER HABERLER
Devamını Oku

Intermat Fuarı, Paris’te açılıyor

24-27 Nisan 2024 tarihleri ​​arasında Parc des Expositions Paris-Nord Villepinte’de gerçekleşen fuara 1000’den fazla katılımcının gelmesi bekleniyor. Organizatörlerin…